Hoger levenscomfort!

Slimme woning via domotica

Vanuit uw zetel het huis via uw smartphone vragen om de lichten te dimmen, de zonneweringen die bij duister weer automatisch sluiten of het zwembad dat opwarmt als het buiten net iets te fris wordt. Keiharde realiteit als u in zee gaat met Gras BDT, dat via domotica in Genk zorgt voor uw slimme woning.

Hoger levenscomfort

Domoticasystemen maken het leven gemakkelijker. De evolutie naar een tijdperk waarin steeds meer onderdelen in ons leven geautomatiseerd worden, is al een tijdje gaande. Gras BDT zet maximaal in op domotica om uw levenscomfort te verhogen.

Carlo Gavazzi

Stel bijvoorbeeld dat u op een koude winterdag op weg bent naar huis. Via uw smartphone zet u onderweg alvast de verwarming thuis op. U gaat slapen en met één druk op de knop dooft u alle verlichting. Op een eenvoudige manier beheert u zelf sferen. Bij Gras BDT wordt gewerkt met het topmerk Carlo Gavazzi.

Video- en parlofonie

De traditionele deurbel vindt stilaan zijn weg naar de uitgang. Steeds meer duikt video- en parlofonie op. Deze moderne deurbel zorgt voor een groter veiligheidsgevoel dat perfect bij uw interieur past, net als het installeren van toeganscontrolesystemen door middel van badges en chips. Gras BDT zorgt voor een installatie van A tot Z.

Neem contact op

Bent u gewonnen voor een slimme woning dat uw wooncomfort met rasse schreden doet toenemen? Maak uw huis slim. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BATIBOUW+ PARTNER